Bemanning gezocht voor Strandpaviljoen De Haven van Renesse
Strandpaviljoen De Haven van Renesse heeft versterking nodig.
Wij zijn op zoek naar:
• Zelfstandig werkend kok – fulltime (38 uur per week)
• Oproepkrachten bediening (weekenden en vakanties)
• Oproepkrachten keuken (weekenden en vakanties)
Strandpaviljoen De Haven van Renesse is gelegen op een prachtig strand met uitzicht op zee en op de zandbanken waar vaak zeehonden op te vinden zijn. Deze factoren trekken veel lokale gasten en toeristische gasten. Daarnaast verwelkomen wij veel hotelgasten – zowel particulier als zakelijk – van Hotel de Zeeuwse Stromen (het moederbedrijf van het strandpaviljoen).
In onze keuken wordt gekookt met een groot assortiment aan verse en lokale producten. Mooie pure smaken uit de streek worden vol trots en met veel passie voor Zeeland vers van het Zeeuwse land of direct uit de zee in onze keuken bereid.
Ben jij enthousiast en wil jij solliciteren op één van de onderstaande vacatures? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar het volgende mailadres: info@dehavenvanrenesse.nl. Wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel!
Fulltime (38 uur per week)
Heb je plezier in koken, passie voor streekproducten en ambitie om kwaliteit op niveau te leveren? Breng jij passie naar de werkvloer en komt dit naar voren in je gerechten? Lees dan vooral even verder!
Dagelijks ontvangen wij gasten in ons sfeervolle Strandpaviljoen De Haven van Renesse. Ons jonge en dynamische keukenteam bestaat uit circa 8 koks (waarvan meer dan de helft weekend en/of seizoen-kracht) en werken met mooie, verse en pure producten van lokale leveranciers. Onze producten komen dus vers van het Zeeuws land of direct uit de zilte zee. Bewust, verser, typisch Zeeuws en dus kwaliteit. Onze menukaart: de groenten, het vlees en de vis veranderen mee met de jaargetijden en wij maken gebruik van de import en export invloeden die doorstralen in het recent vernieuwde interieur.
Een greep uit de werkzaamheden
- Bereiden en samenstellen van gerechten uit verse en voorbewerkte ingrediënten;
- Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten volgens recept en overige standaarden, zoals bijvoorbeeld uiterlijke presentatie;
- Je ziet toe op kwaliteit van de gerechten en draagt bij aan de optimalisatie ervan;
- Borging van de voorraad en dagelijkse afroep.
Functie-eisen
- Een afgeronde mbo niveau 3 opleiding tot zelfstandig werkend kok;
- Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
- Beheersing van de Nederlandse taal en/of Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent flexibel, innovatief en betrokken;
- In staat om langdurig staand en lopend werk te verrichten met krachtinspanning bij tillen;
- Woonachtig in de omgeving van Renesse en beschikt over eigen vervoer.
Wat wij bieden
- Beloning is nader overeen te komen;
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke personeelskorting bij ons en bij Hotel De Zeeuwse Stromen;
- Plezierige werksfeer, afwisselende werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden.
(voor de weekenden en vakanties)
Samen met de andere bemanningsleden heb je onder andere de verantwoordelijkheid om gasten op een gastvrije en prettige manier te verwelkomen en te voorzien van drankjes en/of gerechten. Daarnaast kun je de gasten informatie geven over de producten die wij serveren. Flexibiliteit, motivatie, openheid en collegialiteit zijn belangrijke persoonskenmerken voor deze functie.
Functie-eisen
• Je bent gastvrij, representatief, houdt van aanpakken en werkt graag in teamverband
• Communicatief sterk naar gasten en collega’s
• Beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventueel ook de Duitse taal.
Wat wij jou bieden
Een leuke werkplek bij het leukste strandpaviljoen van Renesse en omstreken met een leuk team dat zich kenmerkt door een sterk verantwoordingsgevoel en wat veel waarde hecht aan plezier maken met elkaar!
(voor de weekenden en vakanties)
Samen met de andere bemanningsleden heb je onder andere de verantwoordelijkheid om met passie voor lokale en verse producten mooie en kwalitatief goede gerechten te bereiden. Flexibiliteit, passie, openheid en collegialiteit zijn belangrijke persoonskenmerken voor deze functie.
Functie-eisen
• Je bent gastvrij, representatief, houdt van aanpakken en werkt graag in teamverband
• Communicatief sterk naar gasten en collega’s
• Volgt een koksopleiding of heeft affiniteit met de horeca-/ foodbranche
Wat wij jou bieden
Een leuke werkplek bij het leukste strandpaviljoen van Renesse en omstreken met een gezellig team aan collega’s dat zich kenmerkt door een sterk verantwoordingsgevoel en wat veel waarde hecht aan plezier maken met elkaar!