In de keuken van de Haven wordt gekookt met een groot assortiment aan verse producten. Trotse smaken uit de streek worden met veel enthousiasme en passie voor Zeeland vanuit de kombuis gepresenteerd aan u.
Gerookte zalm | roomkaas | ei | roodlof
Caprese | pesto | balsamico | basilicum
Runder Carpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | kruidendressing
Keuze uit zuurdesem/gist brood of donker molenaarsbrood.
Caprese | Buffel mozzarella | Basilicum | tomaat | Basilicum stroop
Ceasar salade | kippendij | Parmezaan | lil gem | uitgebakken spek
Rode bieten | avocado crème | honing mosterd| feta | zonnebloempitten
Bij de salades wordt standaard brood geserveerd.
Schellach kroket
Rundvlees kroket
Garnalen kroket
Kippendij | satésaus | wasabi kroepoek |
bosui
De burger | knoflookmayo | bacon | cheddar kaas
Fish & Chips | kabeljauw | kibbelingkruiden | brander mayonaise
Spareribs | chili | brander mayonaise | zoetzure komkommer
Bitterballen
Ebi Tempura | garnalen
Gyoza kip
Kara age | Kippendij
Huramaki | vegetarische springrolls
Tortilla
Friet | snack
Naturel
Spek
Ham
Kaas
Appel
Kaas
Ham | kaas
Ham | kaas | ananas
Zeeuwse tosti
Bij de tosti’s wordt standaard ketchup geserveerd.
Seizoensoep | variatie tussen overheerlijke soepen met uitsprekende smaken
Zeeuwse vissoep | kabeljauw | peterselie | zeekraal
Bij de soepen wordt standaard brood geserveerd.